Társaságunk ügyvezetője, Ván Barna felsőfokú végzettséggel, valamint adószakértői, adótanácsadói és mérlegképes könyvelői szakképesítéssel rendelkezik.

Sok éves szakmai tapasztalatát a Ván Irodában szerezte meg, ahol lassan 20 éve tölti be az ügyvezető igazgatói tisztséget.

Az ügyvezetői teendőket Kiss-Százi Emese kolléganővel közösen látja el. Emese a munkaszervezésben, a munkafolyamatok irányításában jeleskedik. Ő készíti az ügyfelek felé történő általános tájékoztatókat. Sok energiát fektet abba, hogy megmutassa a könyvelés számos hasznos információval tudja segíteni a vállalkozások működését.

Minden cégvezető szeretné biztonságban tudni vállalkozását, cége pénzügyeit. Irodánk az évek során egyre bővülő ügyfélkörrel, kiválóan képzett munkatársakkal, pontos, precíz munkavégzéssel méltán vívta ki ügyfelei elégedettségét.

Igyekszünk a komplex szolgáltatások körében felmerülő igényeket pontos szakszerű munkával kielégíteni.

A cégalapító, dr. Ván Lajos..

..sikereit szakmai berkekben az Év Vállalkozója megtisztelő címmel ismerték el a 2000. évben.

A Ván Iroda Kft. munkatársai kellő szakmai tapasztalattal, az ügyfelek iránti elkötelezettséggel látják el feladataikat. Magas szintű számítógépes ismeretekkel, a jogszabályi háttér pontos betartásával gondoskodnak arról, hogy az igényeknek maradéktalanul eleget tevő szolgáltatást nyújtsanak. Kiváló kommunikációs és pszichológiai érzékkel igyekeznek az ügyfelek kimondatlan kérdéseire is választ adni.
Ez a szerteágazó szakma átfogó ismeretét feltételezi.

Munkaügyi statisztikánk szerint az irodában dolgozó 13 fő az alábbi képzettséggel rendelkezik:

  • adószakértő (Ván Barna ügyvezető igazgató);
  • mérlegképes könyvelő (8 fő)
  • kisvállalkozási gazdasági ügyintéző (3 fő)
  • társadalombiztosítási ügyintéző

Irodánk évente átlagosan árbevételének 2%-át fordítja képzési költségekre. Nagy hangsúlyt fektetünk a munkakörülmények kellemessé tételére, és munkatársaink motiváltságának megőrzésére.