Megnyitottuk kapuinkat

A lent leírtakkal felkeltettük az érdeklődését?

Keresse Lehőcz Evelin kolléganőt a +3677/522-410-es telefonszámon, akivel tud időpontot egyeztetni egy elköteleződés mentes tanácsadásra Ván Barna adótanácsadónál. Várjuk sok szeretettel.


Várjuk ügyfeleinket

Társaságunk több mint 30 éves működése során abban a szerencsés helyzetben volt, hogy mindig volt annyi ügyfelünk, ami lekötötte a kapacitásainkat. A munkához való hozzáállásunknak és eredményeinknek köszönhetően minőségi szolgáltatásunk szájról-szájra terjedt, így ha akadt is szabad helyünk, az rövid időn belül feltöltődött.

Az elmúlt években sokat dolgoztunk azon, hogy minél hatékonyabbá tegyük tevékenységeinket. Ebben sokat segített a digitalizáció és a munkatársaink folyamatos képzése. Ennek köszönhetően most eljutottunk arra a pontra, hogy tudunk új ügyfeleket vállalni.

Tisztában vagyunk vele, hogy a könyvelő választás alapvetően egy bizalmi alapokra épülő hosszú távú elköteleződés, legalább is ideális esetben. Ehhez pedig nélkülözhetetlen, hogy megismerjük egymást. Erre nyújtunk most lehetőséget azáltal, hogy egy konzultáció keretében szívesen bemutatjuk, hogy mit is tudunk ajánlani elköteleződés nélkül.

Contact us

Fill in the form below or give us a call and we'll contact you. We endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.